divort

Lungu Emil

Lungu Emil 150 150 Divort Cluj Napoca

Când persoane din familia mea au avut nevoie de consultanţă în diferite probleme juridice, nu am ezitat să recomand echipa Divorț Cluj şi s-a dovedit a fi cea mai înţeleaptă alegere. Avocații lor au reacţionat prompt şi procesele au fost câştigate. Inteligenţă şi profesionalism!

read more

Lucia Pescaru

Lucia Pescaru 150 150 Divort Cluj Napoca

Avocatul de la Divorț Cluj care m-a reprezentat într-un partaj este de o calitate de excepţie şi de maximă încredere. Are răbdare să asculte toate problemele din cazul pentru soluţionare. Acţionează aşa cum este legea şi nu evită nici cel mai mic amănunt în a găsi adevărul în instanţă. Pledează fenomenal şi a dus totul…

read more

Dragoș Gheorghe

Dragoș Gheorghe 150 150 Divort Cluj Napoca

Am trecut printr-un divorţ dificil, pe care am reuşit să-l depăşesc cu bine. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu profesioniștii de la Divorț Cluj.

read more

Silvia Arvai

Silvia Arvai 150 150 Divort Cluj Napoca

Mulțumită avocatului de la Divorț Cluj am putut să-mi recuperez copilul de la fostul meu soț! Nu am cuvinte să vă spun cât de mult a însemnat pentru mine efortul dumneavoastră!

read more

Nicoleta Dumitru

Nicoleta Dumitru 150 150 Divort Cluj Napoca

Am apelat la Divorț Cluj în momentul în care am decis să divorțez. Avocatul care m-a reprezentat în instanță a fost deschis și competent, ajutându-mă să termin cu divorțul într-un timp scurt.

read more