Termeni de utilizare

Solicită ofertă gratuită

Termeni de utilizare

Regulament general de utilizare

1. Domeniul de aplicare

1.1 Termenii și condițiile următoare se aplică tuturor tranzacțiilor juridice ale societății de prestări servicii „CLICK.NET Web Design”.

Prin situl www.divortcluj.ro, www.avocat-cluj-napoca.ro, compania de prestări servicii CLICK.NET Web Design (mai departe numită „CLICK.NET”) crează un mediu virtual propice contactului între clienți și avocați.

Serviciul de intermediere oferit de CLICK.NET este gratuit pentru client. Stabilirea unei relații contractuale, intermediate de CLICK.NET, între client și o societate terță, poate implica costuri pe care le va suporta clientul. CLICK.NET nu este implicat direct, dar nici indirect, în contractul încheiat între client și o terță parte.

Astfel, consultantul (terță parte) pe care îl alegeți este singurul responsabil pentru serviciile de consultanță pe care le oferă.

1.2 Modificările aduse acestor termeni și condiții de către furnizorul de servicii vor fi notificate clientului în scris. Acestea sunt considerate aprobate, dacă clientul nu ridică obiecții scrise. Clientul trebuie să trimită obiecțiunea către furnizorul de servicii în termen de două săptămâni de la notificarea modificărilor.

2. Depunerea cererii

2.1 Odată cu depunerea unei cereri de prestări servicii la adresa www.divortcluj.ro se încheie un contract de intermediere și de obținere a unei oferte de la firme terțe (consultanți externi). Intermedierea este gratuită și fără obligații. Înregistrarea clientului pentru a obține oferte de
intermediere prin CLICK.NET este gratuită. Pentru a vă înregistra, completați corect și cât mai complet toate câmpurile obligatorii ale formularului de contact. CLICK.NET își rezervă dreptul de a refuza înregistrările și cererile.

2.2 După depunerea cererii, potențialul client este contactat prin telefon sau e-mail de specialiștii noștri, în cel mai scurt timp posibil. Înainte ca potențialul client să primească o ofertă, consultantul extern poate solicita informații suplimentare, poate solicita o programare la sediul acestuia sau poate pregăti transmiterea ofertelor pentru alte activități. CLICK.NET dorește să se asigure că clientul va primi numai oferte care îi satisfac bugetul și nevoile sale.

2.3 Părțile contractante sunt de acord să coopereze în conformitate cu acordul individual specific.

3. Primirea de oferte

3.1 CLICK.NET asigură că clientul primește cât mai repede posibil oferte acceptabile de la un consultant extern. Cu toate acestea, ofertele puse la
dispoziția părților interesate depind de complexitatea produsului sau a serviciului solicitat și de timpul de procesare al consultantului respectiv.

3.2 Clienții primesc oferte doar de la partenerii CLICK.NET care sunt consultanți externi.

3.3 După ce potențialul client a primit oferta, el decide dacă acceptă oferta.

4. Publicarea datelor

4.1 Datele clientului vor fi transmise partenerului, în cazul în care clientul și-a dat consimțământul în acest sens. Este exclus un
transfer al datelor către alte părți.

4.2 Clientul are dreptul, la cerere, să primească gratuit informații cu privire la datele cu caracter personal care au fost stocate în legătură cu cererea sa. În plus, are dreptul de a cere corectarea sau ștergerea datelor cu caracter personal, în măsura în care nu se exclude nicio obligație legală de reținere.

5. Răspunderea

5.1 Veți utiliza serviciile CLICK.NET numai în scopurile convenite în mod contractual, în special:

  • În procesul de intermediere, clientul trebuie să respecte drepturile de acțiuni ale unor terțe părți, în special drepturile de autor, brevete, mărci comerciale, secrete comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală („Conținut protejat”), să nu încarce sau distribuie conținut protejat.
  • De asemenea, clientul nu este îndreptățit să descarce sau să copieze site-urile CLICK.NET. În caz contrar, utilizați tehnologia împreună cu conținutul protejat, cu excepția cazului în care sunteți autorizat să faceți acest lucru.
  • Nu încărcați viruși, cai troieni sau alt cod ori software rău intenționat pe site-urile CLICK.NET sau în legătură cu acesta.
  • Nu folosiți serviciul de intermediere și site-urile CLICK.NET pentru a transmite nici un tip de hărțuire defăimătoare, rasistă, abuzivă, violentă sau conținut/material în alt mod inacceptabil.
  • În cazul puțin probabil în care, prin utilizarea gratuită a CLICK.NET, vi se produc daune tehnologice, CLICK.NET răspunde numai în măsura în care daunele dvs. au fost suferite ca urmare a utilizării contractuale a serviciilor gratuite și numai în cazul intenției sau al neglijenței grave a CLICK.NET.

6. Conexiune

6.1 Sunteți direct responsabil pentru crearea condițiilor tehnice necesare utilizării contractuale a serviciilor (de exemplu, conexiune la internet).

6.2 CLICK.NET deține o linie telefonică pentru probleme tehnice, indicată pe situl www.divortcluj.ro, activă în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00 (program de lucru). Societatea preia apelurile cu caracter tehnic, referitor la utilizarea serviciilor de pe pagina web www.divortcluj.ro, în funcție de disponibilitatea personalului și în cadrul programului funcțional al CLICK.NET, în timpul orelor de lucru.