Divort on-line pt romanii din diaspora

Divort on-line pt romanii din diaspora

Divort on-line pt romanii din diaspora 150 150 Divort Cluj Napoca

Divort Cluj vine in intampinarea dvs. cu servicii de divorț on-line, la distanță, care se efectuează atât in baza legislației naționale cât și in baza recomandărilor lansate de Uniunea Europeană care intărește dreptul cetățenilor ce a beneficiat de servicii juridice fără sa fie necesară prezența lor comunicarea putându-se efectua on-line, și prin servicii poștale.

Divorț on-line pt romanii din străinătate

Un fapt constat dintr-o simpla statistica a solicitarilor adresate biroului nostru, in sfera conflictelor de familie, este acela ca multi dintre romanii care au ales sa plece peste granitele tarii, in cautarea unor avantaje materiale si/sau spirituale mai bune, reclama probleme serioase in ceea ce priveste relatia de familie, in special cea a continuarii sau incetarii casniciei. Atat de deteriorate au ajuns relatiile matrimoniale incat, adesea, clientii nostri se adreseaza direct: „AM VORBIT CU SOTUL/SOTIA SI AM HOTARAT SA DIVORTAM! ESTE POSIBIL SA NU MA PREZINT SA NU NE PREZENTAM PERSONAL LA DIVORT?”

De obicei, astfel de situatii sunt cauzate de timpul prea lung in care sotii stau despartiti, fie ca unul a ramas in tara ocupandu-se de cresterea si ingrijirea copiilor, fie ca amandoi au ales sa lucreze in strainatate, insa locurile de munca sunt in tari sau regiuni diferite.

Evident, pentru obtinerea unui divort  cu cheltuieli considerabil reduse fata de revenirea in tara pentru a asista la fiecare termen de judecata pana la solutionarea procesului de divort face ca la final sa fiti epuizati atat psihic,emotional cat si financiar.

Pentru diminuarea pe cat posibil a efectelor emotionale produse de destramarea familiei (in special cand este vorba de copii), Divort Cluj vine in intampinarea dumneavostra prin preluarea problemelor juridice oferindu-va o alternativa la rezolvarea situatiei prezentate.

Evident, aceasta este si recomdarea noastra! Dupa analiza si consultarea tuturor partilor implicate, posibilitatea realizarii divortului in timp scurt si cu toate benefiiciile incluse, mai sus amintite, nu se poate realiza mai bine, decat apeland Divort Cluj.
Se naste astfel, un nou concept al rezolvarii problemelor juridice in zona conflictelor de familie si anume DIVORTUL ON LINE! Aceasta modalitate de divort se potriveste, cum nu se poate mai bine, sotilor care doresc sa divorteze, insa obligatiile de servici, timpul si banii investiti in acest demers, nu le permit sau nu le renteaza astfel incat sa fie prezenti in tara.

Desemenea despre acest subiect puteți citi mai multe articole accesând:

Pasii care trebuiesc urmati sunt urmatorii:

1. Solicitarea adresata Divort Cluj si furnizarea amanuntelor necesare intelegerii situatiei in fapt.

2. Stabilirea prin intermediul teleconferintei, de comun acord cu toat partile implicate, a termenilor si conditiilor desfacerii casatoriei.

3.Convenirea prin acord a modalitatilor de rezolvare a situatiei dvs. si momentul semnarii actelor.

In functie de complexitatea fiecarui caz in parte mai pot fi necesare intocmirea unor documente menite sa usureze sau sa anticipeze cerintele judecatorului care va lua act de vointa partilor, respectiv aceea de a divorta, prin redactarea intregii documentatii de catre  Divort Cluj.

Tot datorita atributelor profesiei de avocat, numai acesta poate opera cu usurinta, cu si printre problemele delicate ale familiei care se pregateste sa capete o noua forma de identitate si manifestare, rezultata ca urmare a divortului sotilor, astfel incat la finalizarea demersurilor, toate partile implicate, in special copiii, sa ramana cu cat mai putine urme traumatice.

O alta noutate a Divort Cluj in zona de on-line: Introducerea unor mijloace moderne de comunicare [telefon, videoconferinta (online), camere web/mail,  etc.] ce contribuie la reducerea costurilor si faciliteaza organizarea unui  prim demers in rezolvarea problemei dvs. in cazul in care prezenta fizica a partilor nu este posibila. Astfel de instrumente tehnice sunt disponibile in fiecare stat membru avocatii fiind intr-o relatie de parteneriat cu clientii sai „la distanta”, obiectivul rezolvarii problemelor juridice la distanta fiind de real succes.

Totodata, Portalul European, E-Justice, vine in intampinarea statelor care sunt in curs de actualizare a sistemului legislativ cu totalitatea contextului juridic european necesar obtinerii unei legislatii conforme cu cerintele UE.

Având aceasta bază legislativă dublă susținută atât de legislația națională cât si de recomandările U.E. serviciile noastre se bucură de o apreciere aparte din parte clienților noștri. Indiferent de localitatea in care a fost incheiată casatoria,  atunci cand soții nu mai au locuința în Romania, autoritatea competentă pentru a consfinți desfacerea căsătoriei este Camera de Consiliul ce aparține de Judecatoria Sectorului 5 București, conform Art 914 .2) N.C.P.C, pe raza careia ne desfașurăm activitatea. De aceea considerăm că atât experiența cât și amplasarea sediului biroului nostru in proximitatea Judecatoriei Sector 5 Bucuresti, contribuie la eficacitatea cu care soluționam dosarele clientilor nostri.

Important!

Pe lângă alte avantaje,  divorțul prin pachetul nostru de servicii oferă și sprijinul in redactarea, reprezentarea de a va rezolva situatia  recunoasterii  de  catre  autoritățile române cum este cazul divorțurilor pronunțate în străinătate :Recunoașterea divorțului din străinătate în România.

Recomandare:

Știm că situațiile de viață sunt diverse iar această prezentare generală nu poate răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți de aceea vă recomandăm să ne scrieți pe WhatsApp sau e-mail intrebările dumneavoastră la care vom răspunde gratuit stabilind exact procedura, costurile și durata procedurii divorțului la distanță.