Divorț din străinătate fără copii și fără bunuri

Divorț din străinătate fără copii și fără bunuri

Divorț din străinătate fără copii și fără bunuri 850 450 Divort Cluj Napoca

Cetățenii români aflați în străinătate pot divorța de partenerii lor români sau de altă naționalitate prin corespondență cu ajutorul serviciilor noastre concepute special pentru ca deranjul clienților noștri să fie minim. În condițiile în care nu există copii minori rezultați din căsătoria supusă divorțului și nu există nici bunuri care să fie partajate procedura este mai simplă iar costurile mai mici.

Atât pentru divorțurile fără copii sau/și bunuri cât și pentru divorțul familiilor care au copii sau care au achiziționat bunuri imobile în timpul căsătoriei, procedura simplificată utilizată de echipa noastră este următoarea:

  • dumneavostră ne trimiteți pe e-mail copii după actele de identitate, certificatul de căsătorie, noi întocmim documentația pe care v-o trimitem tot pe e-mail iar dumneavoastră imprimați toate documentele, le semnați și le trimiteți prin poștă la adresa noastră din Cluj Napoca.
  • echipa noastră se ocupă de toate procedurile juridice necesare desfacerii căsătoriei iar la final vă comunicăm prin poștă documentele din care rezultă oficierea divorțului dumneavoastră.

Pe lângă alte avantaje,  divorțul prin pachetul nostru de servicii oferă și beneficiul de a fi înscris în România fără să aibă nevoie de o procedură suplimentară pentru a fi recunoscut de autoritățile române cum este cazul divorțurilor pronunțate în străinătate: Recunoașterea divorțului din străinătate în România.

Desemenea despre acest subiect puteți citi mai multe articole accesând:

Divorțul la distanță poate avea două forme:

Divorț din străinătate cu acordul ambelor părți – ceea ce presupune timp și cheltuieli reduse în măsura disponibilității procedurale.

Divorț din străinătate în contradictoriu – pentru care trebuie să parcurgem procedurile judecătorești și să plătim taxele judiciare aferente.

Știm că situațiile de viață sunt diverse iar această prezentare generală nu poate răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți de aceea vă recomandăm să ne contactati, intrebările dumneavoastră la care vom răspunde gratuit stabilind exact procedura, costurile și durata procedurii divorțului la distanță.