Divorț cu copii minori

Solicită ofertă gratuită

Divorț cu copii minori

O situație des întâlnită este aceea în care soții (sau doar unul din soți) doresc să divorțeze, iar din căsătorie au rezultat copii minori. În astfel de cazuri, divorțul este pronunțat, de regulă, de către o instanță de judecată și, de asemenea, judecătorul va decide cu privire la custodia copiilor.

Divorțul în sine se poate pronunța prin acord sau pentru motive temeinice.

În ceea ce privește custodia copiilor, instanța va avea în vedere, în mod obligatoriu, interesul superior al acestora.

Cu privire la stabilirea cheltuielilor de întreținere datorate de către părintele care nu locuiește împreună cu copiii, de asemenea, instanța va analiza în mod concret care sunt necesitățile copiilor.

Situațiile de acest fel – în care se iau decizii cu privire la copii minori – sunt de regulă stresante și epuizante pentru ambii părinți. De aceea, Divort Cluj se folosește de toate cunoștințele și de toată experiența acumulată pentru a oferi servicii juridice și sfaturi care să îi ajute în mod real pe clienți.

De asemenea, Divort Cluj depune toate eforturile posibile astfel încât părinții să poată ajunge la o înțelegere care să respecte interesul copiilor. În cazul în care o astfel de înțelegere nu se poate realiza, vă vom sugera și formula strategii de instanță personalizate, astfel încât interesul clienților noştri și al copiilor acestora să fie respectate în cadrul procesului.

Solicită ofertă gratuită